Bese Ferenc: ,,elindulok az őszi önkormányzati választásokon”

Bese Ferenc bejelentette, hogy független polgármesterjelöltként elindul az őszi önkormányzati választásokon!

A Facebook-ra feltöltött bejegyzése itt olvasható:

Tisztelt Soroksáriak! Kedves Barátaim!

Eddigi életem valamennyi fontosabb eseménye Soroksárhoz kötődött; ahogy nagyszüleim és szüleim, én is itt láttam meg a napvilágot, ide kapcsolódnak gyermekkorom legkedvesebb emlékei, itt kötöttem házasságot, és itt született a gyermekem is. A soroksári emberek szolgálata mindig is meghatározó részét képezte életemnek, 1994-1998 között alpolgármesterként, 1996-tól református presbiterként, 2018-tól református gondnokként tevékenykedek a közösségért.

Sokakkal beszélgetve azt tapasztaltam, hogy gondolataink egybecsengenek szűkebb pátriánk jövőjét illetően. Többen megkerestek, hogy szívesen látnának Geiger Ferenc Polgármester úr utódjaként. A biztató, támogató szavak hatására, valamint a családommal, barátaimmal való közös gondolkodás után megszületett bennem a döntés, hogy független polgármesterjelöltként elindulok az őszi önkormányzati választásokon.

Amennyiben a soroksári emberek bizalmukkal kitüntetnek, a legjobb tudásom szerint fogom szolgálni az érdekeiket. Számtalan elképzelésem van a település jövőjéről, legyen szó a közlekedésről, a közbiztonságról, az illegális szemétlerakásról, a Kis-Dunáról, a Hősök teréről, az orvosi ellátásról, a közösségi életről és így tovább, ám hiszem, hogy a kerület polgáraival együtt kell alakítanunk azt. Várok minden olyan felvetést, ötletet, ami szebbé, élhetőbbé teheti közös lakóhelyünket.

Baráti üdvözlettel:
Bese Ferenc