Bese Ferenc független polgármesterjelöltet támogatja a soroksári Fidesz

A Soroksári Fidesz közleményéből kiderül, hogy Bese Ferenc, független polgármesterjelöltet támogatják az őszi önkormányzati választásokon.

A közlemény itt olvasható: 

Tisztelt Soroksáriak!
 
A soroksári Fidesz tagsága egyhangúlag döntött arról, hogy a 2019. évi önkormányzati választásokon Bese Ferenc független polgármesterjelöltet támogatja.
 
Hosszú tárgyalás-sorozat eredményeként, több fontos és a kerület jövőjét érintő kérdésben sikerült a két félnek megállapodni. Ezek közé tartozik, hogy a pártpolitikát félretéve, a soroksári polgárok érdekében, a kerület fejlődése és biztonságának megőrzése a közös célunk.
 
Bese Ferenc, független polgármesterjelölt kinyilvánította, hogy támogatja Tarlós István főpolgármestert és kész vele együttműködni a főváros további fejlesztését illetően.
 
A kormány családbarát politikáját szem előtt tartva, ösztönözzük a fiatalokat, hogy Soroksáron alapítsanak családot és otthont, ennek érdekében a bölcsődei-és óvodai férőhelyek számát növeljük. A nyugdíjasok, a kerületben élő idős emberek, természetesen továbbra is kiemelt támogatásban részesülnek, számíthatnak ránk. Garanciát vállalunk arra is, hogy folytatjuk az együttműködést a kerületi egyházakkal, civil szervezetekkel és a határon túli testvértelepüléseinkkel.
 
Továbbra is kiemelt feladatként tekintünk a kormányzati támogatással megvalósuló szilárd útburkolati program megvalósítására. Külön figyelmet fordítunk a vasúti aluljáró, a rendőrkapitányság megépítésére. A Molnár sziget, a Duna és a Duna part védelme is hangsúlyosan szerepel a jövőt illető terveink között.
 
Szeretnénk, ha a kerület csatlakozna a kormány által támogatott „Egészséges Budapest” programhoz, melynek alapján létrehozzuk az „Egészséges Soroksárért” projektet.
Egyetértés született, hogy pártokon átívelő, közös összefogással, Soroksár fejlődéséért hosszútávú cselekvési tervet dolgozzunk ki, hisz ez a jövő!
 
A soroksári Fidesz elnöksége