Antitestszint vizsgálatot tartanak Soroksáron

A COVID-19 vírus okozta világjárvány megfékezésére hazánk számtalan vakcina közül választhatott a kormány sikeres vakcinabeszerzése okán.

“Budapest Főváros Önkormányzata és Soroksári Önkormányzat között létrejött Együttműködési Megállapodás keretében lehetőség nyílik önkéntes alapon antitestszint vizsgálatra!
A program keretében Önkormányzatunk a 60 év feletti (1961. évben vagy azt megelőzően született) Soroksári lakosok részére biztosít antitestszint-mérési vizsgálatot.
Önkormányzatunk 240 db teszt elvégzéséhez kapott szerológiai csöveket.
Az ABBOTT SARS-CoV-2 IgG II Quant Assay antitestek kimutatására szolgáló ellenanyag szerológiai tesztelés alkalmas a koronavírus fertőzés korábbi átvészeltségének meghatározására, hatékonyan detektálja a fertőzés korai szakaszában termelt antitesteket, illetve alkalmas a vakcináció utáni antitest szint mérésére is.
A tesztelésre 2021. július 15-29. között lehet jelentkezni, munkaidőben 8 és 16 óra között az alábbi mobil telefonszámon: +36-30-360-1432
A vérvétel előjegyzés alapján július 19-23. és 26-30. között mindennap 10 és 12 óra között zajlik a Dr. Nádor Ödön Egészségügyi Intézményben.
” – tette közzé Bese Ferenc, Soroksár polgármestere a Facebook oldalán.