Tovább dagad a botrány

Korábban írtunk róla, hogy a kiság tisztításért tevékenykedő civil személy kilépett az alig két hete megalakult Kiságért Egyesületből, hiszen állítása szerint politikai célokra akarják felhasználni azt. A távozása után kitálalt az Egyesület több tagjáról, köztük Bányai Amir DK-s önkormányzati képviselőről. A botrány cikkünk óta tovább fokozódott, bemutatunk néhány szóváltást a felek között.

A civil személy egyebek mellett ezeket a nyilvános platformon megjelenő üzeneteket címezte Bányainak:

-“Te azért léptél a politikába, hogy közelebb kerülj a kondérhoz! Vagy hogy is mondtad?”

-“Tehát akkor elismered, hogy te mint DK-s helyi elnök, itteni DK-s önkormányzati képviselő, jó kapcsolatokat ápoltál és pénzeltél egy szervezett bűnözői múlttal rendelkező bűnözőt!”

-“Mit adakoztál te a kiságra te szerencsétlen? Azt a 60 ezer Ft üzemanyag költséget 2 év alatt, amit mint most is, mindig hánytorgatsz?”

-“Te HŐS! Csináld utánam, hogy 3 hónapig nem mész pénzt keresni, hanem 3 hónapig minden nap túrod ingyen a sz*ros iszapot!”

-“Egyébként ez is csak azt igazolja, hogy nem én hanem te hazudsz! Hiszen ha egyedül voltam, akkor ti hős DK-sok, stb. és a többiek, akik most bőszen szelfizgettek a kiság mellett pár kolokánnal a kezetekbe, és mondjátok a hülyeségeteket, hogy ti mennyit dolgoztok és dolgoztatok fizikailag a kiságon, eddig hol voltatok?”

A képviselő reagált az elhangzottakra, ezekből mutatunk be néhány részletet:

-“Szép kis mese, csak pár dolog van benne elferdítve, más pedig elhallgatva, szokásod szerint!”

-“Eleinte nem fogadtál el anyagi támogatást, állítólag Robi kérésére. Utána megsértődtél, mert bár hosszan beszéltünk a lehetőségről, mégsem lízingeltem neked egy autót.”

-“Ezzel szemben igencsak groteszk, hogy pont egy szervezett bűnözői múlttal és évek óta rendszeres, bejelentett jövedelem nélkül éldegélő “civil”, a kiságat nem kevés pénzért takarító “önkéntes” akar engem és az általam képviselt pártot lejáratni! Nem fog neked sikerülni!”

Akit érdekel a teljes beszélgetés elérheti a Guten Morgen Soroksár!!! csoportban.