Fizetett aktivistákat rendelt meg a Jobbik Jakab Péter vidéki pártfórumaira

Jakab Péter, a Jobbik elnöke folyamatosan azt kommunikálja, hogy a nép egyszerű gyermekeként rajonganak érte az emberek, akik ezt megmutatva valósággal tódulnak a különböző fórumaira. Ehhez képest a pártközpontból fizetett aktivistákat rendelnek ki a különféle utcafórumokra és pártrendezvényekre. Baucsek Rajmund, Jobbik IT-alelnök például rendíthetetlenül követi Jakabot a turnéja során, akárcsak egy rejtélyes testőr, aki a baloldali politikus testi épségére vigyáz.

Csakhogy információink szerint a tömeg egy részét a budapesti pártközpontból töltik fel. A Jobbik-elnök nagykátai videójában felbukkant Baucsek Rajmund, aki egyenesen a párt frakcióirodájából érkezett erősítésnek. Baucsek egyébként 2010-ben és 2014-ben a Jobbik újlipótvárosi önkormányzati jelöltje volt (a helyiek Hitler-bajuszt festettek a plakátjaira, így tiltakozva indulása ellen), később a Jobbik IT angyalföldi csoportjának az elnöke és oszlopos tagja lett.

A pártközpont besegít FORRÁS: FACEBOOK/JAKAB PÉTER

Baucsek Rajmund, aki Soroksár Önkormányzatának Oktatási, Közművelődési, Ifjúsági és Sport Bizottságának a tagja abszolút pártpolitikai aktivista szerepet játszik el.

Bár a párt az elmúlt időszakban jelentős változáson ment keresztül, a politikus-aktivista valamennyi pártelnököt hűségesen szolgálta, most éppen a magát Gyurcsány Ferencnek alárendelő Jakab Pétert segíti. Baucsek jelenleg a Jobbik IT alelnöke, és közösségi oldala szerint a párt parlamenti frakciójánál dolgozik asszisztensként.

Nem ez volt az egyetlen vidéki Jakab-fórum, ahol a budapesti politikus megjelent. Az oroszlányi összejövetelre készülve például egy Jakab Péter-pólóban feszített. A pártmédia (Alfahír) egyébként a régi időket megidézve, lelkendezve számolt be az eseményről: "a Jobbik elnöke Oroszlány főterén, a Szent Borbála téren várta az este 6 órára meghirdetett fórumon a nagy számban megjelent érdeklődőket".

Jakab Péter testőre a háttérből figyel FORRÁS: FACEBOOK

Testőr vigyáz Jakab Péter testi épségére a vidéki pártfórumokon
Baucsek Rajmund mellett egy másik rendszeres szereplője van Jakab Péter kampányrendezvényeinek.

A Vadhajtások arról írt, hogy a baloldali pártelnök majdnem minden fórumán megjelent "egy fehér alpha industrys" testőr, aki a pártelnök biztonságát védi.

További képek:

https://www.instagram.com/p/CTC9Fk5IwgN/

https://www.instagram.com/p/CTBvK4xI2_F/